Представляємо новий склад органів студентського самоврядування Житомирської політехніки

Shares

Протягом 05-15 червня 2023 року у Державному університеті “Житомирська політехніка” відбувалися вибори голови студентського самоврядування університету та голів студентського самоврядування факультетів. Результати першого туру виборів представлено за посиланням.

Протягом 13-15 червня 2023 року відбувся другий тур виборів студентського декана факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя. 16 червня 2023 року Центральна студентська виборча комісія Житомирської політехніки затвердила наступні результати:

Кандидат Відсотки
Данильченко Анастасія, 1 курс, група ПЛ-8, факультет педагогічних технологій та освіти впродовж життя 62.73%
Охотнікова Вікторія, 1 курс, група ЕП-3, факультет педагогічних технологій та освіти впродовж життя 37.27%

Представляємо вашій увазі новий склад органів студентського самоврядування Державного університету “Житомирська політехніка”:

Вітаємо наших студентських лідерів з їх обранням на відповідні посади в органах студентського самоврядування університету! Будьте ініціативними, доброчесними, відповідальними! Втілюйте ваші плани у життя, успішно реалізуйте свої передвиборчі програми! Впевнені, що кожному з вас вдасться зробити Житомирську політехніку ще кращою! Успіхів!

Дякуємо команді органів студентського самоврядування на чолі з Анастасією Нетребицькою за вашу роботу! Нових вам звершень та успіхів у житті!

Студентська ректорка Анастасія Нетребицька презентувала роботу органів студентського самоврядування на Вченій раді університету

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */