Вітаємо з днем банківського працівника в Україні!

Shares

День банківського працівника в Україні – це професійне свято всіх працівників банківської сфери щорічно відзначається 20 травня.

Професія фінансиста є однією із найбільш престижних та високооплачуваних у світі та вимагає системного застосування управлінських й аналітичних навичок для оцінки фінансового стану підприємств та організацій, бюджетування та прогнозування, контролю над витрачанням грошових коштів та розробки заходів з мінімізації ризиків.

Фахівців у цій сфері готує Державний університет “Житомирська політехніка” за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». Випускники спеціальності можуть працювати:

    • у фінансовому секторі на посадах керівників та спеціалістів різних відділів банківських установ, страхових компаній, інвестиційних фондів, мікрофінансових організацій, представництва міжнародних фінансових організацій;
    • у корпоративному секторі на посадах фінансових директорів, головних бухгалтерів, керівників та спеціалістів фінансових і економічних підрозділів, фінансових аналітиків, аудиторів та бухгалтерів, економістів;
    • у державному секторі на посадах керівників та спеціалістів різних відділів у Національному банку України, Державній податковій службі, Державній аудиторській службі, Державній казначейській службі, Державній митній службі, Пенсійному фонді та інших позабюджетних фондах, а також районних та обласних державних адміністрацій, органах місцевого самоврядування.

Детальніше про навчання за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» дивіться на сайті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */