Команда студентів факультету бізнесу та сфери обслуговування – чемпіон Житомирської політехніки з міні-футболу 2023!

Shares

Протягом 02-16 травня 2023 року у Державному університеті “Житомирська політехніка” проходив Чемпіонат університету з міні-футболу серед факультетів 2023. У чемпіонаті взяли участь команди всіх факультетів університету.

 

За результатами змагань, золоті нагороди змагань та кубок переможців виборола команда факультету бізнесу та сфери обслуговування, срібні – команда факультету гірничої справи, природокористування та будівництва, а бронзові – команда факультету інформаційно-комп’ютерних технологій.

Окрім того, кращим воротарем Чемпіонату університету з міні-футболу серед факультетів 2023 визнано Городнюка Вадима (факультет бізнесу та сфери обслуговування, група ЕПМ-20); кращим гравцем – Довбиша Ярослава (факультет бізнесу та сфери обслуговування, група ЕК-3); кращим  бомбардиром – Гриневича Дениса (факультет гірничої справи, природокористування та будівництва, група ЕО-40). В номінації “Жага до перемоги” відзначено капітана команди факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя Якименка Валентина (група ЕП-3).

Дякуємо всім, хто взяв участь у Чемпіонаті університету з міні-футболу серед факультетів 2023! Дякуємо футболістам, вболівальникам та організаторам! Кафедра фізичного виховання та спорту вже планує турнір у новому навчальному році. Попередньо, регламент, що буде запропонований гравцям, відрізнятиметься від цьогорічного, але впевнені, що командам він буде до вподоби! Також традиційно восени буде проведено турнір Житомирської політехніки з міні-футболу серед першокурсників університету 2023 року вступу!

До зустрічі на футбольному полі Житомирської політехніки!

ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */