Участь студентів факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя у проведенні Кітик-форуму для молоді Житомирщини

Shares

21 травня 2023 року студенти спеціальності 053 “Психологія” факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя, під керівництвом завідувачки Центру соціально-психологічної підтримки та супроводу Наталії Харитонової провели три різнопланові благодійні тренінги в рамках Кітик-форуму. Проєкт створено в межах програми UPSHIFT за підтримки ЮНІСЕФ.

Форум було відкрито інтерактивною лекцією Наталії Харитонової про міфи про психологію та виклики перед психологом. Учасники активно включалися в обговорення цієї теми та були задоволенні можливістю висловити своє бачення стосовно даної лекції.

Потім учасники, розділившись, відвідували кожен із тренінгів по черзі.

На першому тренінгу учасникам форуму надали цінні практичні знання та навички на розвиток стресостійкості особистості в стресі.

На другому тренінгу учасники познайомилися з арттерапевтичною медитацією «Місце сили», яка допомагає формувати уявлення про місце, яке надихає, стабілізує та наповнює силами.

На третьому тренінгу, учасники мали змогу пізнати загальні знання про емоції та емоційну компетентність, а також зустрітися зі своїми емоційними відгуками в моменті «тут і зараз».

Участь у цьому форумі студентів-психологів 1-3 курсів стала великим успіхом та ще одним важливим кроком на шляху до професійного зростання, тому можна з впевненістю сказати, що теоретична база студентів із вмінь проводити соціально-психологічних тренінгів, міцно переплітається з практичними вміннями застосовувати отриманих знань.

По завершенню форуму учасники висловили подякую тренерам за надані корисні знання, які можуть допомогти їм впоратися з викликами сучасного життя та краще розвиватися особистісно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */