Гостьова лекція менеджера проєктів ТОВ «Візевен Європа» Ганни Цурукіної «Кар’єра філолога в ІТ індустрії»

Shares

Напередодні Дня філолога прикладні лінгвісти Житомирської політехніки спілкувалися з колегою, філологинею, перекладачкою, а нині менеджеркою проєктів ТОВ «Візевен Європа» Ганною Цурукіною.

На зустрічі йшлося про можливості працевлаштування фахівців з освітою прикладного лінгвіста в галузі інформаційних технологій, про наявні посади в компанії-партнері Житомирської політехніки Візевен, про важливість соціальних, зокрема, комунікаційних навичок для успішної реалізації фахівця на робочому місці.

Серед можливих сфер зайнятості було названо технічне письмо та документація, створення контенту та керування ним, локалізація та переклад, а також обробка природної мови.

Пані Ганна детально ознайомила студентів із робочими задачами названих сфер, наголосила на необхідних професійних навичках та особливо відзначила комунікативні навички як ключові в досягненні професійного успіху.

Оскільки більшість ІТ компаній є багатонаціональними і в плані персоналу, і в плані клієнта, то навички міжкультурної комунікації були названі з-поміж перших за своєю вагою. Наприкінці зустрічі гостя поділилася дієвими порадами для розвитку навичок, необхідних для успішної кар’єри в ІТ компанії.

Дякуємо пані Ганні Цурукіній та компанії «Візевен Європа» за постійну співпрацю та підтримку молодих фахівців!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */