Представники Житомирської політехніки – члени журі обласного етапу Всеукраїнського конкурсу робіт з природознавства

Shares

У комунальному закладі позашкільної освіти «Обласний еколого-натуралістичний центр» Житомирської обласної ради 11 квітня 2023 р. відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник». Десять учасників відбіркового обласного етапу взяли участь у захисті дослідницьких робіт в режимі онлайн.

Серед членів журі працювали та оцінювали роботи учнів представники кафедри екології та природоохоронних технологій Державного університету «Житомирська політехніка»: д.т.н., професор Пацева Ірина Григорівна; к.б.н., доцент Алпатова Оксана Миколаївна; к.с.-г.н., доцент Валерко Руслана Анатоліївна.

Хочеться відмітити роботи:

    • «Край, в якому я живу» Сидорчук Крістіни, учениці 5 класу Коднянського ліцею Станишівської сільської ради (науковий керівник Іванюк Н.М.), що зайняла І місце в номінації «Народознавство та краєзнавство»;
    • «Оцінка токсичності ґрунту методом біотестування культурою редис» (керівник Рощенюк О.А.) Климчук Аміни, вихованки гуртка «Юні екскурсоводи-краєзнавці» Центру позашкільної освіти ім. О.Разумкова м. Бердичева, що зайняла І місце у номінації «Я і природа»;
    • «Поширення ранньоквітучих рослин на території Європи» (керівник Качківська О.В.) Левицької Софії, учениці 5 класу Новочорторийського ліцею Любарської селищної ради, що зайняла І місце у номінації «Рослини навколо нас».

Висловлюємо подяку компетентним членам журі та щиро вітаємо переможців і бажаємо їм подальших успіхів!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */