Засідання наукового гуртка «Еколого-гідробіологічні дослідження» кафедри екології та природоохоронних технологій

Shares

10 квітня відбулося засідання наукового гуртка «Еколого-гідробіологічні дослідження» на базі Комунального закладу позашкільної освіти «Обласний еколого-натуралістичний центр» Житомирської обласної ради, в роботі якого взяли участь здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр», керівник наукового гуртка, доцент Оксана АЛПАТОВА, викладачі Ілля ЦИГАНЕНКО-ДЗЮБЕНКО та Людмила НОНІК.

Учасники ознайомилися з навчальними лабораторіями та основними напрямами діяльності центру, поглибили свої знання про основні групи гідробіонтів, вплив на них факторів водного середовища, досліджували популяції одноклітинних еукаріотів на прикладі амеби звичайної (Amoeba proteus) та інфузорії-туфельки (Paramécium caudátum).

Здобувачі вищої освіти познайомилися також із тваринками-мешканцями екологічного центру та отримали приємні емоції від спілкування з ними.

Дякуємо за цікаве та пізнавальне засідання наукового гуртка директору Наталії БОРДЮГ та колективу КЗПО «Обласного еколого-натуралістичного центру» Житомирської обласної ради.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */