Профорієнтаційні зустрічі кафедри теоретичної та прикладної лінгвістики з абітурієнтами

Shares

07.03.2023 року викладач кафедри теоретичної та прикладної лінгвістики Пролигіна О.Л. відвідала ліцеї № 25 та №33 м. Житомира та провела зустрічі з учнями 11 класів. Випускники довідалися про актуальні спеціальності, що готуються на базі шести факультетів Державного університету «Житомирська політехніка», про вступну кампанію 2023 року.

А 28.03.2023 р. зацікавлені випускники ліцеїв № 7, 19 та № 25 у супроводі викладачів кафедри теоретичної та прикладної лінгвістики Несік Л.І., Михайлівської О.В. та Пролигіної О.Л. відвідали Державний університет «Житомирська політехніка».

Учні зустрілися із завідувачкою кафедри теоретичної та прикладної лінгвістики Могельницькою Л.Ф., яка презентувала навчальний заклад, розповіла про базові спеціальності, роботу факультетів, вступну кампанію 2023 р., органи студентського самоврядування тощо, відповіла на питання захоплених випускників.

Доцент кафедри робототехніки, електроенергетики та автоматизації ім. проф. Б.Б. Самотокіна Гуменюк Анна ознайомила зі спеціальностями факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки та зацікавила учнів вражаючою презентацією неймовірних винаходів та доробок, що створюються на базі факультету.

Учням також було проведено екскурсію по інтерактивному музею науки і технологій “Політехнік”, де відвідувачі мали змогу наочно дізнатися, як працюють винаходи, розроблені студентами різних спеціальностей.

На завершення Несік Ліна Іванівна провела ліцеїстів кабінетами, конференц холами, комп’ютерними класами тощо, що сприяло зануренню в атмосферу навчального закладу.

На прохання майбутніх абітурієнтів Ліна Іванівна познайомила учнів зі співробітниками деканатів факультету бізнесу та сфери обслуговування, факультету інформаційно-комп’ютерних технологій, факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин, а також з відповідальним секретарем приймальної комісії Державного університету “Житомирська політехніка”, які ґрунтовно розповіли про спеціальності та вступну кампанію 2023 року, а учні, в свою чергу, отримати корисну інформацію.

Гості Житомирської політехніки мали можливість поспілкуватися зі студентами та визначитися з подальшими планами щодо свого майбутнього.

Викладачі кафедри висловлюють свою щиру вдячність класним керівникам 10 та 11 класів ліцеїв № 25, № 19 та № 7 за плідну співпрацю!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */