Старт нового курсу з продуктової інженерії “Технологічне лідерство в хардверних стартапах”

Shares

Новий курс з продуктової інженерії “Технологічне лідерство в хардверних стартапах” стартував у 5 пілотних університетах! Державний університет “Житомирська політехніка” бере участь у реалізації даного проекту, зокрема викладачі та здобувачі освіти спеціальностей 163 «Біомедична інженерія», 172 «Телекомунікації та радіотехніка», 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка».

Навчати майбутніх технічних директорів будуть у межах ініціативи YEP “Підприємницький університет”, що реалізується спільно з Міністерством цифрової трансформації України, Дія.Бізнес, Офісом з розвитку підприємництва та експорту, Міністерством молоді та спорту України, Українським фондом стартапів, Genesis за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”.

29 березня першу лекцію в межах дисципліни прочитав Ярослав Ажнюк — співзасновник та президент Petcube, одного з найвідоміших українських хардверних стартапів. Разом із викладачами своїх університетів та запрошеними експертами студенти в теорії та на практиці навчатимуться створювати власний продукт. 

Раді сприяти появі нових інноваційних продуктів, які допоможуть відновити економіку України та змінять світ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */