Інформаційний захід «Запобігання проявам гендерно зумовленого насильства»

Shares

17.03.2023 року на факультеті національної безпеки, права та міжнародних відносин відбувся інформаційний захід «Запобігання проявам гендерно зумовленого насильства». Захід проведено спільно з ГО “Жіночий інформаційно-консультативний цетр”. Лектори: голова організації – Ірина БАБЕНКО , психолог – Аліна БРОДОВСЬКА.

Голова громадської організації Ірина БАБЕНКО ознайомила студентів з історією заснування та сферою діяльності центру. Психолог Аліна Бродовська розповіла слухачам про невід’ємні права людини, ознайомила студентів з поняттям гендерно зумовленого насильства. Зокрема, сексуальна експлуатація, сексуальна наруга, сексуальні домагання. Було також ознайомлення з видами насильства, його ознаками та наслідками.

До слухачів було донесено інформацію про те, що робити у випадках коли ви стали жертвою або свідком одного з видів насильства та куди слід звернутися. Студенти отримали рекомендації щодо зменшення ризиків потрапляння в ситуацію сексуального насильства та механізми дії в разі потерпання від нього. Також серед студентів було проведено анонімне опитування за темою лекції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */