Зустріч з стейкхолдером факультету гірничої справи, природокористування та будівництва Ольгою ПЕКАРСЬКОЮ

Shares

17 березня у конференц-залі центрального корпусу Житомирської політехніки пройшла зустріч здобувачів освіти зі стейкхолдером факультету гірничої справи, природокористування та будівництва, випускницею Житомирської політехніки, екологом Ольгою ПЕКАРСЬКОЮ.

Пані Ольга сьогодні очолює відділ дозвільно-адміністративної діяльності департаменту екології та природних ресурсів Київської обласної державної адміністрації. Мала досвід роботи у екологічній проектній організації та Міністерстві охорони навколишнього природного середовища. Разом зі здобувачами освіти до зустрічі долучились гаранти освітніх програм всіх спеціальностей факультету.

Було обговорено необхідність впровадження екологічної складової в усі освітні програми спеціальностей факультету, а також перспективні, цікаві напрямки розвитку екологічної освіти в сучасних умовах та під час відновлення нашої країни. Пані Ольга наголосила, що сьогодні «зелене» або стале, енергоефективне, збалансоване, екологічно раціональне відновлення нашої країни є необхідністю, а не тільки «сучасним трендом».

Розвиток сучасної освіти неможливий без екологічної складової, яка створює основу як для сталого розвитку галузей економіки країни, так і для підвищення рівня та якості життя населення.

Дякуємо пані Ользі за цікаву зустріч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */