Зустріч ІТ-спільноти Житомира «Geek Day 2022» у Житомирській політехніці

Shares

10 грудня 2022 року у Житомирській політехніці пройшла зустріч ІТ-спільноти Житомира «Geek Day 2022», на якій було представлено доповіді від ІТ-фахівців Житомира. Цей захід був організований та проведений представниками партнера університету – компанії Viseven у межах постійно діючої професійної ініціативи «GeekSpace».

Модератор Антон Шевчук (Delivery Manager, Viseven) розповів про заходи, що проводяться в рамках «GeekSpace».

Андрій Морозов, проректор Житомирської політехніки презентував досягнення університету у підготовці розробників ПЗ та розповів про результати співпраці з ІТ-бізнесом.

Євген Кузьменко (Front end Tech Lead, Viseven) поділився досвідом верстки email-листів та розповів про особливості відповідних технологій.

Євгеній Афанасьєв (DevOps Engineer, Finsight/Easygenerator) у доповіді «БлекАут: коли Junior з старлінком краще ніж Senior без» підняв актуальну тему роботи програмістів в умовах блекауту та розповів про особистий досвід використання джерел безперебійного живлення, генераторів та технологій підключення до Інтернету.

Анна Шавурська (Solution Architect, Viseven) розповіла про те, чому одні компанії добиваються успіху, а інші – ні, про кроки, які потрібно зробити, щоб «розкрутити маховик успіху до швидкості, яка приносить шалені прибутки».

Завершився Geek Day проведенням благодійного аукціону для купівлі тепловізорів для потреб Збройних Сил України.

Дякуємо організаторам за цікавий захід та учасникам за активну підтримку ЗСУ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */