Другий регіональний освітній форум: «How to make your class better»

Shares

9 грудня 2022 року у Державному університеті «Житомирська політехніка» відбувся Другий регіональний освітній форум: «How to make your class better». Організаторами форуму виступили факультет педагогічних технологій та освіти впродовж життя, кафедра педагогічних технологій та мовної підготовки Державного університету «Житомирська політехніка» з одного боку, та Освітній центр WinWin з іншого.

У роботі форуму взяли участь близько ста вчителів шкіл міста та області. Роботу форуму розпочали Ірина Глібко та Тарас Савінков, майстер-клас яких був присвячений навичкам 21 століття, як їх розвивати і випрацьовувати, а також Данилко Анастасія та Швець Анастасія, які обрали тематикою інтерактивного заняття культуру вчителя – тема, яка завжди є актуальною для роботи в студентському/учнівському середовищі.

Особливі гості форуму – Олеся Кхеліл та Світлана Максимець говорили про дружню атмосферу на уроці, як її досягнути і що робити вчителю, щоб утриматися від стресу та професійного вигорання. На завершення Лариса Забелло та Наталя Гончарук розкрили нові підходи до планування заняття, а Дарія Олійник та Марія Федосеєнкова провели тренінг щодо особливостей навчання лексики на уроці англійської мови.

На закритті форуму учасники взяли участь у лотереї і отримали призи від організаторів заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */