Конгрес Української студентської Ліги у Житомирській політехніці

Shares
Протягом 09-11 грудня 2022 року у місті Житомирі відбувався Конгрес Української студентської Ліги. У неділю, 11 грудня, Житомирська політехніка відкрила свої двері для молоді з усіх куточків України. Майже 100 студентів, які представляють 50 закладів вищої освіти, продовжили свою роботу у парламенті УСЛ.

Конгрес УСЛ – головна рушійна сила у концептуально-ідеологічному та ціннісно-ресурсному напрямах розвитку організації. У Конгресі представлено три основні рушійні сили діяльності УСЛ: студентське самоврядування, бізнес та громадські організації.
З вітальним словом до делегатів Конгресу виступив ректор Житомирської політехніки Віктор Євдокимов. Віктор Валерійович відповів на запитання студентів, зокрема стосовно термінів перебування на посаді ректора, фінансової автономії вишів, матеріального заохочення та стимулювання студентів в Житомирській політехніці. Вітальне слово до гостей також виголосила представник студентського ректорату університету,  студентський декан факультету бізнесу та сфери обслуговування Ярина Герус. В свою чергу, порядок денний передбачав і виступ студентського проректора університету Світлани Новицької з презентацією можливостей програми UPSHIFT для студентства.

Українська студентська Ліга – організація, створена студентами для студентів з метою розвитку та всебічної підтримки студентського ком’юніті, а також рухів та проєктів, що стосуються студентського життя. В умовах війни та необхідності відбудови України, свідома та активна молодь має відігравати важливу роль у всіх процесах, що відбуваються в країні, адже саме за ними будівництво країни, у якій їм жити та працювати.

Гасло організації «Творимо кращий час» – як ніколи наповнене змістом та можливостями. Успіхів у його реалізації, Українська студентська Ліга!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */