Візит Президента Рійгікогу (Парламенту) Республіки Естонія Юрі Ратаса

Shares
14 грудня 2022 року у  Житомирську політехніку завітала поважна делегація на чолі з Президентом Рійгікогу (Парламенту) Республіки Естонія Юрі Ратасом. Також серед гостей університету – наші друзі, Надзвичайний та Повноважний посол Естонії в Україні Каімо Кууск, Народний депутат України Арсеній Пушкаренко, начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко, директор Департаменту освіти і науки адміністрації Наталія Осипович, представники політичної і освітянської спільноти Естонії та України.

Ректор Житомирської політехніки Віктор Євдокимов провів шановним гостям екскурсію новим корпусом університету. Представники факультетів університету познайомили  гостей із різноманітними власними розробками та об’єктами, що використовуються викладачами та науковцями як в освітній, так і науково-дослідній діяльності. Представлені напрями: кібербезпека, автоматизація, робототехніка, автомобільний транспорт, радіоелектроніка, телекомунікації, біомедінженерія, криміналістика, обладнання, що використовується в інклюзивному освітньому середовищі.
У конференц-залі Віктор Валерійович презентував роботу Житомирської політехніки за різними напрямами, окреслив основні виклики, що супроводжують освітній процес в умовах війни, наголосив на здобутках університету 2022 року попри все. Радіємо, що здобутки є і ми ними неймовірно пишаємося. Також ректор виступив з пропозицією-ініціативою до Голови Рійгікогу щодо підтримки спільного проєкту в сфері кібербезпеки з естонськими партнерами.
Візит супроводжувала атмосфера доброзичливості та партнерства, дякуємо в черговий раз усьому естонському народові за підтримку та постійну допомогу. Ми цінуємо всі дії Естонії по наближенню нашої Перемоги, бачимо це щоденно на політичному, військовому, економічному, гуманітарному напрямах.
Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */