Відкрита лекція майнера Владислава Петрожалко для студентів кафедри фінансів та цифрової економіки

Shares

13 грудня 2022 року в рамках вивчення навчальних  дисциплін «Цифрове підприємництво в дії» (для магістрантів  спеціальності 051, освітня програма  «Економіка»), «Інтелектуальна власність в цифровій економіці» (для бакалаврів спеціальності 051, освітня програма «Цифрова економіка»),  «Банківський менеджмент»  (для магістрантів спеціальності 072, освітня програма «Фінанси, банківська справа та страхування»), а також дисципліни «Фінанси, банківська справа та страхування: концепції та перспективи» (для аспірантів 2 року навчання  освітньо-наукової  програми «Фінанси, банківська справа та страхування») запрошеним приватним підприємцем –  Владиславом Петрожалко – було проведено гостьову лекцію на тему: “Майнинг: що це? Як це працює?”.

Розповідь Владислава ПЕТРОЖАЛКО була присвячена детальній характеристиці загальних етапів майнінгу. Було детально розглянуто можливі підходи до вибору комплектуючих та програмно-технічного забезпечення, визначено їх переваги та недоліки. Лектором поетапно охарактеризовано процес налаштування, зокрема, створення електронного гаманця. Основний акцент на зустрічі було зроблено на характеристиці етапу запуску майнінгу та роботи з біржами, а також процедурі виведення коштів, окремо увагу приділено питанням безпеки та регуляторним процедурам.

Численні запитання від студентів та викладачів дозволили провести зустріч у форматі діалогу та забезпечило атмосферу відкритості і невимушеності.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */