Зустріч студентів факультету бізнесу та сфери обслуговування зі стейкхолдером

Shares

Для закріплення матеріалу в межах освітніх компонент «Банківський менеджмент», «Цифрова економіка» та «Соціальна відповідальність та етика бізнесу» 16 листопада 2022 року для здобувачів вищої освіти груп ФБСМ-8, МОМ-23, ЕПМ-20 було проведено зустріч зі стейкхолдером кафедри фінансів та цифрової економіки й кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій й на тему: «ПриватБанк та виклики сучасності».

Спікером на лекції виступив Олексій Дворецький – заступник директора, керівник напряму «Роздрібні продажі» Житомирського регіонального управління АТ КБ «ПриватБанк».

Олексій Дворецький поділився зі студентами досвідом своєї роботи в управлінні банком, розповів про сучасні виклики, з якими зустрілась банківська система в 2022 році. Обговорили питання щодо забезпечення ІТ-потужностей для безперебійної роботи банку; доступу клієнтів до ресурсів; комфорту дистанційного обслуговування; впровадження нових банківських продуктів для масового сегменту клієнтів.

Олексій представив елементи соціальної відповідальності банку перед споживачами послуг та можливість їх оцінки; надав інформацію по розроблених нових продуктах банку, адаптованих під умови воєнного стану; аналітичними даними продемонстрував звітні показники Житомирського регіонального відділення АТ КБ «ПриватБанк».

По закінченню презентації присутні змогли поставити питання, які стосувались практичних особливостей організації процесу управління банку, можливостей уникнення ризиків в умовах пандемії та військового стану, можливостей оцінки соціальної відповідальності АТ КБ “ПриватБанк” та визначення його місця в рейтингу соціальної відповідальності бізнесу в Україні.

Дякуємо Олексію Дворецькому за долучення до освітнього процесу магістрів та за змістовну, цікаву, насичену лекцію!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */