Вітання з Міжнародним днем студента!

Shares

Перед студентством завжди постають виклики різного характеру. Останні роки повністю змінили формат навчання. Спочатку карантинні вимоги перевели навчання у дистанційний режим і студентство швидко адаптувалось до нових реалій, не втрачаючи жаги до знань і звершень. А повномасштабне вторгнення агресора у цьому році постало величезним викликом не тільки для системи вищої освіти, а й для кожного українця. Проте студенти продовжують навчатися….
Житомирська політехніка сповнена гордості за всіх наших студентів, які щодня демонструють силу духу та хоробрість не лише в освітній і науковій діяльності. Сьогодні багато-хто з вас захищає нашу країну, займається волонтерством, спрямовує свої сили на підтримку Збройних Сил України, економіки, один одного й кожного дня наближає нашу Україну до перемоги! Серед родини Житомирської політехніки є ті, хто назавжди залишаться студентами – наші студенти, які героїчно віддали своє життя за Україну… Слава Героям!

Подолання труднощів студентам по силам, адже протягом років навчання здобуваються базові знання, що в майбутньому допомагають реалізуватися в обраній професії та знайти себе у житті! Не втрачайте можливості здобувати вищу освіту та самовдосконалюватися! Вища освіта – це не тільки про освіту, вища освіта – це те, що лишається з вами, навіть якщо ви забули все те, чого вас навчили в університеті.

Бажаємо усім нашим студентам міцного здоров’я, успіхів та позитивного настрою! Віримо у Збройні Сили України!

Впевнені, що вже скоро всі ми разом зустрінемося знову в аудиторіях Житомирської політехніки! Все буде Україна!

Вітаємо всіх з Міжнародним днем студента!

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */