Загинув випускник Житомирської політехніки Сергій Солошак

Shares
Чи зможе світ колись зрозуміти якою ціною українська нація виборює свою свободу та утверджує свій суверенітет? Це риторичне запитання. Українці героїчно захищають Батьківщину та дають відсіч підступній агресії ворога.

Втрати, втрати…
07 листопада 2022 року загинув ще один Воїн та Захисник нашої Держави, люблячий син, брат, товариш, випускник Державного університету «Житомирська політехніка» Солошак Сергій. Сергій здобув вищу освіту в університеті за спеціальністю «Автомобільний транспорт».
Про нього розповідають як про справжнього Патріота України, унікальну особистість з різноманітними захопленнями та талантами. Він був музикантом, який самостійно вчився музики, автомобільним інженером, займався створенням власних витворів (снігокат (#snowscoot), електровелосипеди, #drifttrike), виготовляв дерев’яні декоративні вази та меблі. Сергій був справжнім та людяним.
Колектив та здобувачі освіти Державного університету «Житомирська політехніка» висловлюють глибокі співчуття рідним та близьким загиблого військовослужбовця Збройних Сил України.
Поховання Сергія відбудеться 17.11.2022 на Житомирському Смолянському військовому кладовищі о 12:30.
Вічна слава і світла пам’ять Герою! Дякуємо за захист України та українського народу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */