Зустріч декана факультету бізнесу та сфери обслуговування зі студентами 4 курсу спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм»

Shares

За ініціативи кафедри туризму та готельно-ресторанної справи 14 та 18 листопада 2022 року відбулися зустрічі декана факультету бізнесу та сфери обслуговування Галини Тарасюк зі студентами 4 курсу. На зустрічах були присутні і куратори груп – Павлюк Валентина (ГРС -1) та Ярмолюк Діна (ТЗ-6) та гаранти програм – Альона Климчук (гарант ОПП 241» Готельно-ресторанна справа») та Ольга Мілінчук (гарант ОПП 242 «Туризм»).

Основними питаннями для обговорення під час зустрічей були: проблемні питання, які виникають при організації навчання студентів у дистанційній формі, академічна доброчесність та правила її дотримання, особливості проходження виробничої практики в закладах готельно-ресторанного бізнесу та сфері туризму, організація атестації здобувачів вищої освіти за галуззю знань 24 «Сфера обслуговування».

Декан факультету Тарасюк Галина наголосила на важливості дотримання основних положень Кодексу академічної доброчесності Державного університету «Житомирська політехніка»  викладачами та студентами університету з дотриманням при цьому основних моральних і правових норм академічної поведінки.

З програмою виробничої практики та особливостями її проходження в сучасних умовах студентів ознайомила заступник завідувача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи  Діна Ярмолюк. Вона розповіла про співпрацю зі стейкхолдерами кафедри та акцентувала на існуючій можливості проходження практики студентами на базі цих суб’єктів господарювання відповідно до укладених договорів про співпрацю.

Гаранти програм Альона Климчук та Ольга Мілінчук зупинилась на загальних і професійних компетентностях випускників освітньо-професійних програм за спеціальностями. Крім того, детально ознайомили студентів із  основними етапами підготовки до атестації здобувачів вищої освіти, передбачених Стандартами вищої освіти України для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», а саме акцентували увагу на основних вимогах до підготовки кваліфікаційної роботи та здачі атестаційного екзамену.

В ході зустрічей декан факультету Галина Тарасюк наголосила на академічних правах випускників, а саме: можливості продовження навчання за програмою другого (магістерського) рівня вищої освіти,  набуття додаткових кваліфікацій у системі післядипломної освіти, підвищення кваліфікації, програмах  академічної мобільності, які діють в університеті, а також можливості набуття додаткових кваліфікацій у системі освіти дорослих.

Студенти висловили свої позитивні враження про навчання в університеті та задавали чимало питань, на які отримали відповідь від своїх наставників. Зустрічі були цікавими та продуктивними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */