Олександр Острогляд – лауреат Конкурсу імені Святого Володимира на краще науково-правниче видання

Shares

Доцент кафедри права та правоохоронної діяльності Олександр ОСТРОГЛЯД – переможець Конкурсу імені Святого Володимира на краще науково-правниче видання в секції «Підручники та посібники».

6 жовтня під час відкриття Міжнародної науково-практичної конференції «Двадцять перші осінні юридичні читання», присвяченої  30-річчю Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова, відбулося урочисте оголошення результатів Конкурсу імені Святого Володимира на краще науково-правниче видання.

Для участі в Конкурсі було подано понад тридцять видань в одинадцяти номінаціях. З детальною інформацією про умови та порядок проведення конкурсу можна ознайомитись за посиланням.

За результатами засідання Номінаційного комітету щорічного Конкурсу імені Святого Володимира на краще науково-правниче видання в секції «Підручники та посібники» 2 місце присуджено доценту кафедри права та правоохоронної діяльності Олександру ОСТРОГЛЯДУ за навчальний посібник «Основні положення кримінально-правової політики та кримінального права України».

Щиро вітаємо та пишаємося Олександром ОСТРОГЛЯДОМ та бажаємо подальших успіхів!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */