Участь викладача Житомирської політехніки у зустрічі з Першою леді Республіки Польща Агатою Дудою

Shares

Викладач кафедри психології та соціального забезпечення факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя Наталія Харитонова була учасником зустрічі з Першою леді Республіки Польща Агатою Дудою.

Зустріч відбулася у рамках Міжнародного проєкту «Покращення доступу до системи охорони здоров’я і поліпшення якості медичної та соціальної допомоги в області психічного здоров’я», що має на меті підвищити професійну компетентність спеціалістів у сфері психічного здоров’я.

Під час зустрічі обговорювались питання психічного здоров’я українців як в Україні, так і в Польщі. Пані Агата ініціює та впроваджує психологічну підтримку людям, яким довелось втікати від війни до Польщі. Учасники зустрічі обговорювали можливості розширення надання психологічної послуги через інформаційну компанію і додаткову підготовку більшої кількості фахівці по роботі із населенням під час війни.

До робочої зустрічі доєднався міський голова міста Житомира Сергій Іванович Сухомлин, який відзначив важливість психічного здоров’я українців і можливості із силами йти до перемоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */