Практикуємо англійську з носіями мови

Shares

Протягом минулого тижня студенти факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя, що вивчають іноземні мови як фах, а саме прикладні лінгвісти та вчителі англійської, удосконалювали навички говоріння на заняттях з волонтером Корпусу Миру США в Україні Біллом Олсеном.

Це вже не перша зустріч наших студентів з американським викладачем. Кількома тижнями раніше вони брали участь у засіданнях розмовного клубу. Цього разу заняття були присвячені розвитку фінансової грамотності студентів.

Слухачі розглядали такі важливі поняття як заощадження, кредитування, бюджетування, пріоритетність у задоволенні потреб та бажань. Набуті знання сприяють вдосконаленню не лише професійних навичок – поповнення спеціального вокабуляру, спілкування на спеціальні теми, а й життєвих, м’яких навичок – уміння підтримувати бесіду, управляти своїми фінансами, критично аналізувати свої потреби та бажання.

Крім того, здобувачі освіти дізналися цікаві факти про штат Аризона та рідне місто спікера Флагстаф, оскільки кожна зустріч починалася зі знайомства з природними особливостями, традиціями, визначними місцями. Така інформація з перших вуст додає знань нашим студентам з курсу «Лінгвокраїнознавство».

Невеликі робочі групи сприяли максимальному залученню учасників до обговорень та надавали можливість якомога більше почути та бути почутим і зрозумілим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */