Онлайн-зустріч зі студентами університету та іноземними гостями на тему “International Students’ Day”

Shares

17 листопада 2022 року у рамках святкування Міжнародного дня студента кафедра теоретичної та прикладної лінгвістики факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя Державного університету “Житомирська політехніка” провела онлайн-зустріч зі студентами університету та іноземними гостями на тему “International Students’ Day”.

Учасників заходу вітали з професійним святом викладачі та декан факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя к.ф.н., доц. Оксана Черниш. У зустрічі взяли участь близько 100 учасників з України, Швеції, Італії, Німеччини, Польщі, Лівії, Єгипту,  та Туреччини.

Учасники заходу мали можливість дізнатись про історію виникнення свята, ознайомились з культурними особливостями іноземних країн, поговорили про особливості та виклики студентського життя в країнах, які вони представляють, створили спільний словесний образ ідеального студентського середовища. Усі присутні із задоволенням обговорили цікаві факти про англійську мову, що об’єднує світову студентську спільноту.

Дякуємо Людмилі Могельницькій та Ірині Біляк за організацію та проведення заходу!

Дякуємо учасникам за активну участь у дискусії!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */