Зустріч зі стейкхолдерами сфери готельно-ресторанної справи в міжнародній співпраці

Shares

З метою покращення якості підготовки майбутніх бакалаврів зі спеціальностей «Готельно-ресторанна справа»  та «Туризм» відбулася зустріч з стейкхолдером Бориславом Гігов. Власник ресторану The House, місто Обзор (Болгарія), виступив ініціатором онлайн зустрічі.

В ході онлайн зустрічі викладачі Альона Климчук, Андрій Чагайда, Людмила Горшкова, Діна Ярмолюк разом зі студентами 1-3 курсів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм» обговорили питання закордонної практики в Болгарії. Пріоритетним напрямом діяльності кафедра туризму та готельно-ресторанної справи вважає надання можливості студентам закріпити отримані теоретичні знання практичними навичками під час проходження практики як в Україні, так і за кордоном.

В ході зустрічі окреслено особливості підготовки кваліфікованих спеціалістів, які будуть орієнтуватися в сучасному бізнес-середовищі. Студенти мають можливість підвищити рівень фахових компетенцій, вдосконалити свій рівень володіння іноземними мовами, розвивати комунікативні навики, що сприяє ефективній підготовці до майбутньої професійної діяльності у справжніх виробничих реаліях.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */