Онлайн-зустріч «Шляхи для розвитку та покращення ОП ІТ галузі, співпраця освіта – бізнес»

Shares

22 листопада 2022 року завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Андрій Єфіменко, завідувач кафедри комп’ютерних наук Марина Граф, декан факультету інформаційно-комп’ютерних технологій Тетяна Нікітчук та гаранти освітніх програм ІТ-спеціальностей Державного університету «Житомирська політехніка» долучилися до заходу «Шляхи для розвитку та покращення ОП ІТ галузі, співпраця освіта – бізнес», який проводився у вигляді короткої живої зустрічі на платформі Telegram під егідою університетського партнера – компанії SoftServe для членів освітянської спільноти ITeachers SoftServe Community.

Доповідачами на заході були Ірина  Удовик, голова Галузевої експертної ради 12 «Інформаційні технології» Національного агентства  із забезпечення якості вищої освіти та Тарас Ніколаєв, координатор SoftServe Academy у Дніпрі. Модерацію заходу здійснювала Марія Рашкевич, освітня менеджерка компанії SoftServe. З боку спільноти долучилося більше 60 учасників.

Пані Ірина та пан Тарас поділилися успішним кейсом тісної співпраці Університет-Компанія, а саме розглянули питання:

    • Стандарти вищої освіти: потреба для закладів освіти?
    • Процес залучення ІТ експертів до створення ОП. 
    • Рецензування ОП та робочих програм навчальних дисциплін в університетах.

Після доповідей учасники зустрічі задали питання, що стосуються різних аспектів удосконалення та реалізації освітніх програм та отримали ґрунтовні професійні відповіді.

Щира подяка пані Ірині  Удовик, пану Тарасу Ніколаєву та пані Марії Рашкевич за гарно проведену зустріч та чудову атмосферу професійного спілкування.

Кафедра комп’ютерної інженерії та кібербезпеки,
Кафедра комп’ютерних наук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */