Відкрита лекція зі стейкхолдером Ємець Дар’єю для студентів Житомирської політехніки

Shares

24 листопада 2022 року відбулася відкрита лекція Ємець Дар’ї Олександрівни, біологині та психологині, дослідниці колективної травми українців, проєктного координатора у Pocket Project на тему: “Природа як психологічний ресурс. Екопсихогенез”.

Слухачами онлайн-лекції стали студенти та викладачі факультету гірничої справи, природокористування та будівництва та факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя.

Дар’я Олександрівна почала свою лекцію з чудового моменту, медитації, коли кожен слухач зміг розслабитись та зрозуміти через психологічні картини власного внутрішнього світу глибинні зв’язки з природою. Лекторка розповіла про зв’язок психоемоційного стану людини, її психологічного здоров’я з природою як ресурсом. Основою багатьох процесів є зацікавленість людини. Дар’я Олександрівна цитувала Юргена Хабермаса про зацікавленість, про її суть та весь спектр можливого пізнання.

Під кінець зустрічі, Дар’я Олександрівна, розповіла про проєкт підтримки для українців Pocket Project. В рамках проєкту студенти та викладачі мають змогу отримати безкоштовну індивідуальну та групову психологічну підтримку або допомогу.

Дякуємо чудовій Дар’ї Олександрівні за таку змістовну та наукомістку зустріч, що була сповнена цілим багажем цікавої інформації та позитивними емоціями!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */