«Історія екологічного руху та його значення для суспільства» Лекція голови правління Української природоохоронної групи Олексія Василюка

Shares

3 листопада 2022 року відбулася відкрита лекція Василюка Олексія, молодшого наукового співробітника відділу моніторингу та охорони тваринного світу Інституту зоології НАН України, голови і співзасновника громадської організації «Ukrainian Nature Conservation Group» на тему “Історія екологічного руху та його значення для суспільства”.

Олексій Василюк ввів аудиторію слухачів до історичного екскурсу екологічного руху, окреслив передумови та мету екологічного руху сучасності. Цікаво було дізнатись, з якою метою його створювали відомі політичні, наукові постаті минулого, про радикальний екологічний рух, а також про сучасні екологічні та енвайроментологічні протести.

Також слухачі мали можливість дізнатись про мету та передумови створення громадської організації «Ukrainian Nature Conservation Group» (“Українська природоохоронна група”). Олексій Василюк, голова правління Української природоохоронної групи, презентував місію, основні завдання та проєкти організації, а також розвінчав всі міфи про діяльність аналогічних організацій.

Дякуємо Олексію Володимировичу Василюку за таку цікаву лекцію!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */