IIІ Міжнародна науково-практична конференція “Сучасні виклики сталого розвитку бізнесу”

Shares

Факультетом бізнесу та сфери обслуговування Державного університету «Житомирська політехніка» 4 листопада 2022 року було проведено ІІІ Міжнародну науково-практичну конференцію “Сучасні виклики сталого розвитку бізнесу”.

З вітальним словом до учасників конференції звернувся  проректор з науково-педагогічної роботи та інноваційного розвитку Державного університету «Житомирська політехніка», Заслужений економіст України, д.е.н., д.н.д.у., професор Димитрій Грицишен привітав учасників конференції та наголосив на актуальності розгляду питань, які стосуються впливу інноваційних змін на розвиток суспільства, що особливо важливо в умовах необхідності відбудови та відродження нашої держави. Також відзначив, що у цей тяжкий для нашої країни час дуже важливими є такі зустрічі, наше єднання, взаємна підтримка, обговорення найважливіших проблем освіти, науки, економіки.

Вступне слово було надано декану факультету бізнесу та сфери обслуговування, д.е.н., проф. Тарасюк Галині, яка також привітала учасників конференції та побажала плідної роботи в рамках наукової дискусії.

До привітань учасників конференції долучились провідні українські практики та науковці у сфері менеджменту та економіки, зокрема: Вікторія Маргасова – д.е.н., професор, проректор з наукової роботи Національного університету «Чернігівська політехніка», Заслужений економіст України, Алла Череп – д.е.н., професор, декан економічного факультету Запорізького національного університету, яка виступила з доповіддю “ Доцільність інтеграції освіти, науки і бізнесу в умовах сучасної російсько-української війни”; Ольга Гарафонова – д.е.н., професор, професор кафедри менеджменту Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана; Інна Левицька – д.е.н., професор, завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Національного університету біоресурсів і природокористування України; Олена Бабчинська – д.е.н., професор кафедри менеджменту та адміністрування Вінницького торговельно-економічного інституту Державного торговельно-економічного університету.

Також у роботі конференції взяли участь провідні вітчизняні стейкхолдери, зокрема: Олександра Панасюк – Business Development manager в компанії DELTA, яка виступила з доповіддю на тему: «Цифрова трансформація бізнесу».

Всього по секціях факультету бізнесу та сфери обслуговування  було зареєстровано 234 учасники, 45 отримало можливість виступити під час конференції.

Учасники конференції мали змогу взяти участь у роботі наступних секцій:

    • Секція 1. Сучасні моделі ефективного менеджменту, бізнесу та маркетингу підприємств.
    • Секція 2. Економічний розвиток в умовах цифровізації економіки та суспільства.
    • Секція 3. Проблеми теорії та практики бухгалтерського обліку, контролю і аналізу.
    • Секція 4. Розвиток корпоративних фінансів в сучасних умовах господарювання.
    • Секція 5. Проблеми теорії та практики державних фінансів.
    • Секція 6. Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: реалії та перспективи.

Відзначимо, що у конференції взяли участь представники таких навчальних закладів як ВСП «Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», ННЦ «Інститут аграрної економіки», Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського, ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», Сумський державний університет, Черкаський державний технологічний університет, Комунальний заклад вищої освіти «Рівненська медична академія» Рівненської обласної ради, Житомирський державний університет ім. І. Франка, Національний університет біоресурсів і природокористування України, ВНПЗ «Дніпровський гуманітарний університет», Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя,  Bayreuth Center of Sport Science, University of Bayreuth, Germany та ін.

Дякуємо всім, хто долучився до проведення конференції! Плануємо порядок денний на конференцію вже у 2023 році! До зустрічі!

Тези матеріалів конференції будуть розміщені  у розділі “Конференції” на сайті Державного університету «Житомирська політехніка».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */