Розвиток співпраці Житомирської політехніки з Міжнародним Балканським університетом

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» продовжує активно працювати в сфері міжнародного співробітництва, розширюючи географію партнерських країн і залучаючи до співпраці нові закордонні навчальні заклади. Міжнародний Балканський університет у м. Скоп’є, Північна Македонія став черговим партнером нашого університету.

Впродовж 3-4 листопада відбулася робоча зустріч начальника відділу міжнародних зв’язків Житомирської політехніки доц. МАМРАЯ Василя з керівником офісу міжнародних зв’язків Міжнародного Балканського університету др. ПАВЛОВІЧ Дукіцєю.

Під час зустрічі сторони обговорили можливі напрями співпраці в галузі освіти і науки. Було погоджено спільну підготовку міжнародних проектів, зокрема, за програмою Еразмус+.

Першим кроком щодо закріплення досягнутих домовленостей стало підписання Меморандуму про порозуміння, який окреслює рамки очікуваної співпраці.

Міжнародний Балканський університет – приватний заклад вищої освіти; було засновано 2006 р. за підтримки фонду освіти і культури «ÜSKÜP». Університет налічує 8 факультетів та 2 школи. Навчання здійснюється за трьома освітньо-кваліфікаційними напрямами: бакалавр, магістр, доктор філософії. Підготовка студентів проходить за програмами економічного, гуманітарного, технічного, ІТ та медичного профілів.

Сподіваємося на подальший успішний розвиток співпраці з новим закордонним партнером!

Відділ міжнародних зв’язків

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */