Виїзна практика зі стейкхолдером керівним менеджером GANGSTER Pizza house&bar О.С. Юрковською для студентів Житомирської політехніки

Shares

26 жовтня 2022 року відбулася виїзна практика студентів 1 курсу спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» і  242 «Туризм» разом із куратором груп ГРС-5 і ТЗ-9 к.е.н., доц., доцентом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Анною Шестаковою зі стейкхолдером керуючою закладом GANGSTER Pizza house & bar Юрковською Оксаною Станіславівною за темою «Розвиток ресторанного бізнесу: від ідеї до втілення».

Останнім часом активно розвиваються і набувають популярності ресторани національної кухні. Одним із таких закладів нашого міста є GANGSTER Pizza house & bar, що спеціалізується на стравах італійської кухні. Концепція закладу включає в себе дизайн інтер’єру, що розкриває нам світ італійських мафіозі з голлівудських фільмів і водночас приваблює гостей атмосферою таємничості.

Керуюча закладом GANGSTER Pizza house & bar Юрковська Оксана Станіславівна розповіла про особливості ведення ресторанного бізнесу, роботу з персоналом закладу та сучасними викликами, які постали перед закладом в умовах пандемії та воєнного стану, а також поділилася професійним досвідом й оптимістичним поглядом щодо майбутнього ресторанної індустрії.

Дякуємо керуючій закладом пані Оксані Станіславівні за чудову та цікаву зустріч, що була сповнена приємними емоціями як від розповіді, так і від цікавих, нестандартних запитань та змістовних відповідей у процесі дискусії!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */