Акорд Житомирської політехніки відвідав фотовиставку «Нескорений Херсон»

Shares

23 жовтня 2022 року в приміщені Місцевого Навколокультурного Простору відбулась презентація фотовиставки відомого херсонського фотографа, фотокореспондента Медіаплатформи «Вгору» Олександра Корнякова «Нескорений Херсон».

Виставка розповідає про окупацію міста російськими військами, про боротьбу херсонців, їхню жагу до свободи, про спротив російській окупації, що триває й досі.

Під час зустрічі із автором, Олександр Корняков розповів, як він спочатку знімав мітинги, як потім приховано фотографував будні окупації. Багато з цих світлин розлетілися з матеріалів Медіаплатформи «Вгору» не тільки Україною, а й по всьому світу (Reuters, The Times, The Guardian, BBC, Aljazeera) без зазначення авторства, бо це було небезпечно. Але саме завдяки сміливому фотокореспонденту весь світ дізнався про нескорених херсонців.

Виставку «Нескорений Херсон» відвідали студенти Житомирської політехніки, учасники вокального ансамблю «Акорд». Під впливом побаченого, вирішили у відповідь заспівати присутнім пісню «Заспіваймо пісню за Україну».

Виставка фотографа Медіаплатформи «Вгору» Олександра Корнякова «Нескорений Херсон», що експонується на другому поверсі Місцевого Навколокультурного Простору (провулок Скорульського, 5), триватиме 2 тижні. Відвідати її можуть всі охочі.

ФОТО “Вгору”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */