Відкрита лекція зі стейкхолдером проф. О.М. Міхеєвим для студентів Житомирської політехніки

Shares

26 жовтня 2022 року відбулася відкрита лекція Міхеєва Олександра Миколайовича, доктора біологічних наук, старшого наукового співробітника лабораторії радіаційної епігеноміки Інституту клітинної біології та генної інженерії НАН України за темою «Використання гідрофітної системи типу біоплато для відновлення якості забруднених важкими металами та радіонуклідами вод».

Екологічна криза вимагає інтенсивного екологічного виховання студентської молоді. Дієвим наочним інструментом для накопичення знань про закономірності розвитку та функціонування екосистем, формування екологічної культури є проведення відкритих лекцій та зустрічей з провідними науковцями України.

Професор О.М. Міхеєв провів змістовну та цікаву лекцію, розповів про сучасні технології відновлення водних ресурсів за допомогою наземних рослин та поділився своїм досвідом та напрацюваннями щодо оптимізації проблем забруднення водного середовища.

Дякуємо професору О.М. Міхеєву за цікаву зустріч, що була сповнена позитивними емоціями як від інформативного наповнення, так і від цікавих запитань та відповідей у процесі дискусії!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */