Участь прикладних лінгвістів та майбутніх учителів англійської мови в засіданнях English Conversation Club від Корпусу Миру США в Україні

Shares

У рамках Угоди між Корпусом Миру США в Україні та  Державним університетом «Житомирська політехніка» про співпрацю в межах Проекту навчання англійської мови  (2012-2013 н.р., 2015 – 2016 н.р., 2018 – 2019 н.р.) студенти та викладачі мали змогу практикувати навички іншомовного спілкування з носіями мови.

Сьогодні волонтери Корпусу Миру  також підтримують наших студентів, надаючи можливість поспілкуватися на засіданнях English Conversation Club. Так, студенти спеціальностей 035 “Філологія” та 014 “Середня освіта” нещодавно приєдналися до роботи клубу під керівництвом  Біла Олсена.

Біл служив в Україні в одному з навчальних закладів до карантину. У нинішній час продовжує працювати з українськими здобувачами освіти онлайн. У невеликих групах волонтер має змогу приділити максимум уваги кожному учаснику, надати можливість висловитись, бути почутим та зрозумілим. Питання для обговорень спонукають студентів до жвавих дискусій та критичного мислення. Наші філологи з нетерпінням чекають продовження курсу розмовної англійської.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */