Розвиток співпраці Житомирської політехніки з Бізнес-школою м. Загреб

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» активно розвиває міжнародні зв’язки, залучаючи до співпраці нових партнерів з числа закордонних ЗВО. Впродовж останнього часу тривали переговори з Бізнес-школою м. Загреб, Хорватія. За результатами проведених зустрічей, досягнуто домовленості щодо співпраці між структурними підрозділами, що забезпечують навчання за спеціальностями економічного профілю.

Наступним кроком стало ініціювання спільного проекту Міжнародної академічної мобільності в рамках програми Еразмус+ і підписання відповідної Міжінституційної угоди. В рамках конкурсного відбору 2022 р. за даним проектом отримано фінансування на 2022-2025 н.р., що дозволить здійснювати двосторонні академічні обміни студентів і викладачів за спеціальностями економічного блоку: «Маркетинг і комунікації», «Менеджмент: управління поставками».

Таким чином, починаючи з наступного навчального семестру, студенти Житомирської політехніки, а саме, факультету бізнесу і сфери обслуговування, матимуть можливість пройти навчання впродовж семестру на базі Бізнес-школи м. Загреб. Відповідно до умов проекту, студенти звільняються від оплати за навчання, також передбачено фінансування: стипендія – 800 €/міс та витрати на дорогу – 275 €.

Бізнес-школа м. Загреб – один з наймолодших ЗВО Хорватії (була заснована 2006 р.), проте такий, що динамічно розвивається. Даний навчальний заклад здійснює підготовку студентів за ОКР «Бакалавр» і «Магістр», передусім за економічними спеціальностями; є активним учасником програм міжнародного співробітництва.

Сподіваємося на подальший успішний розвиток співпраці з новим закордонним партнером!

Відділ міжнародних зв’язків

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */