Безкоштовний доступ до освітніх платформ Coursera та Udemy для здобувачів вищої освіти та викладачів Житомирської політехніки

Shares

Для здобувачів вищої освіти та викладачів Державного університету “Житомирська політехніка” надано можливість отримати безкоштовний доступ до проходження онлайн-курсів на провідних світових освітніх платформах Coursera та Udemy.

Для отримання доступу необхідно заповнити гугл-форму, вказавши прізвище, ім’я, по батькові та електронну пошту. Протягом двох робочих днів на вказану електронну пошту надійдуть запрошення на вибрані у формі освітні платформи.

Для реєстрації:

  1. Відкрийте гугл-форму.
  2. Вкажіть прізвище, ім’я, по батькові та електронну пошту.
  3. Натисніть на кнопку “Надіслати”.
  4. Протягом двох робочих днів на вашу електронну пошту надійде запрошення. Отримавши його, виконайте кроки відповідно до інструкцій щодо реєстрації на відповідній платформі.

Coursera

1. Протягом двох робочих днів на електронну пошту буде надіслано лист з темою “You’re invited to learn on Coursera!”. Натисніть на кнопку “Join Now”:

2. Якщо створюється новий акаунт на Coursera, виберіть “I’m new Coursera user”. Якщо у вас вже існує акаунт на Coursera на даній електронній пошті, то виберіть “I’m existing Coursera user”. Після цього натисніть на Continue:

3. Створіть пароль для входу на сайт (не менше 8 символів):

4. Знайдіть потрібні вам курси на платформі:

5. Запишіться на курси шляхом натискання на кнопку “Enroll”:

6. Перейдіть до курсу та вивчайте його.

Udemy

1. Протягом двох робочих днів на електронну пошту буде надіслано лист з темою “You’re invited to start learning on ua.udemy.com”. Натисніть на кнопку “Claim your license”:

2. Натискаємо на кнопку “Send verification email”:

3. На електронну пошту надійде лист з темою “Activate your account on ua.udemy.com”. Відкриваємо його і натискаємо на кнопку “Activate my account”:

4. Вводимо реальне прізвище та ім’я, пароль, який надалі буде використовуватися для входу на сайт. Після цього натискаємо на кнопку “Complete Sign Up”:

5. Натискаємо на кнопку “Get started”:

6. Якщо Вам потрібно, щоб Udemy вам періодично пропонував курси для вивчення, виберіть “Yes! I’m in”. Якщо ви будете вибирати курс для вивчення самостійно, оберіть “No, thanks. I’ll learn on my own”:

7. Виберіть тематики, які найбільш вас цікавлять і натисніть “Next”, потім – “Start exploring”:

8. Знайдіть курси для вивчення, скориставшись пошуком:

9. Запишіться на курси та розпочніть вивчення:

3 коментарі до “Безкоштовний доступ до освітніх платформ Coursera та Udemy для здобувачів вищої освіти та викладачів Житомирської політехніки”

  1. я студент Житлмирської політехніки, 1 курс навчаюся на факультеті інфорційних технологій

  2. Добрий день! Чи можна ще скористатися такою можливістю? Зараз гугл форма недоступна.

    1. Добрий день! Перевірили – форма є доступною як для здобувачів вищої освіти, так і викладачів університету, доступ продовжує надаватися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */