Еразмус+/Мобільність: новий проект з Національним політехнічним інститутом Тулузи

Shares

За результатами конкурсного відбору 2022 р. Державний університет «Житомирська політехніка» здобув новий проект Еразмус+/Мобільність у партнерстві з Національним політехнічним інститутом Тулузи, Франція.

06 жовтня в рамках підготовки до імплементації проекту відбулася установча онлайн нарада координаторів. Від Житомирської політехніки участь взяли представники відділу міжнародних зв’язків: начальник відділу – доц. Мамрай В.В., провідний спеціаліст – Остапчук А.С., від Національного політехнічного інституту Тулузи – проф. Бертран Пору. Сторони обговорили перші кроки щодо реалізації проекту, а саме підписання міжінституційної угоди, умови проведення відбору учасників, порядок звітності, та ін..

За даним проектом передбачено здійснення академічних обмінів студентів/аспірантів/докторантів і викладачів, насамперед, за спеціальностями технічного напряму, з метою навчання/стажування, відповідно.

Тривалість навчання здобувачів освіти – 3-12 місяців, стажування викладачів – 1 тиждень-2 місяці. Всі витрати на здійснення мобільностей покриваються за рахунок коштів бюджету проекту.

Тривалість проекту – 2022-2025 н.р.

Сума фінансування – 30000 €;

Після узгодження організаційних аспектів, відділом міжнародних зв’язків буде доведено інформацію щодо порядку та особливостей участі у конкурсі на отримання стипендій (грантів) в рамках даного проекту.

 Відділ міжнародних зв’язків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */