Зустріч студентів Житомирської політехніки з амбасадорами кіномистецького проєкту «Кіно заради Перемоги!»

Shares

5 жовтня 2022 року в кінотеатрі ім. Івана Франка здобувачі освіти 1 курсу факультету гірничої справи, природокористування та будівництва спеціальності «Екологія» на чолі з куратором Анастасією КАГУКІНОЮ зустрілися з амбасадорами  кіномистецького проєкту у рамках національного туру «Кіно заради Перемоги!»: актором театру та кіно Богданом Бенюком та головою Асоціації «Сприяння розвитку кінематографа в Україні – дивись українське!» Андрієм Різолем.

Національний тур «Кіно заради Перемоги!», що реалізується за ініціативи Офісу Президента, Держкіно, Асоціації «Дивись українське!», а також окремих підрозділів ЗСУ та Національної гвардії, з початку серпня провів 111 кінопоказів в 11 областях України. У нашому місті відбувся показ української казки-фентезі «Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке», яка дуже приємно вразила глядачів.

Дякуємо організаторам за цікаву зустріч, що була сповнена позитивними емоціями від спілкування, доброзичливістю та впевненістю у перемозі нашої України. Слава Україні!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */