Твій перший день у Житомирській політехніці

Shares

Протягом двох днів, 12-13 вересня, велика родина студентів, викладачів та співробітників університету відкрила двері для молоді з числа студентів першого курсу. Знайомство з університетом розпочалося з урочистостей в актовій залі, а продовжилось вже знайомствами з факультетами, кафедрами, кураторами та менторами й Житомирською політехнікою як єдиним механізмом в цілому.

Ми розуміємо цінність можливості навчати та працювати. 700 студентів старших курсів університету перебувають у лавах Збройних сил України і Сил територіальної оборони Збройних сил України! Дякуємо всім захисникам України за можливість розпочати новий навчальний рік, не зважаючи на все горе та розруху, що несе з собою війна.

В новий навчальний рік входимо зі змінами в організаційній структурі університету. Від тепер, за рішенням Вченої ради, до складу Житомирської політехніки входить шість факультетів:

⭐️ Факультет інформаційно-комп’ютерних технологій
⭐️ Факультет комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки
⭐️ Факультет бізнесу та сфери обслуговування
⭐️ Факультет гірничої справи, природокористування та будівництва
⭐️ Факультет національної безпеки, права та міжнародних відносин
⭐️ Факультет педагогічних технологій та освіти впродовж життя

Головне завдання вищезазначених змін – це створення максимально продуктивного освітнього простору для великої університетської родини Житомирської політехніки, де студентові – в задоволення здобувати освіту, а викладачеві – передавати власний професійний досвід, навчаючи фаху.

Твій перший день в Житомирській політехніці! Який він? З якими емоціями він пройде? З якими людьми познайомишся? Якими будуть нові одногрупники та викладачі? Яка атмосфера буде навколо? Новий графік освітнього процесу, нові коридори та аудиторії, факультети та групи, куратори, старости, ментори.

Нові обличчя та імена або ж добре вже знайомі, адже традиційно в Житомирську політехніку вступають цілими випускними класами загальноосвітніх шкіл. Так, обирають різні освітні програми. Але ж навіщо тоді перерви, кава та перекуси? Звичайно для того, щоб дізнатися нове з життя один одного та зорієнтуватися в новому для себе освітньому просторі. Впевнений, що всі 2700 студентів, які вступили на навчання до Житомирської політехніки задавали собі ці питання і навіть більше.

Під час виступу перед студентами, викладачами та гостями заходу, в черговий раз підкреслив надважливість вибору першокурсником 2022 року продовжувати навчання. Зараз кожен громадянин України робить посильний внесок у нашу Перемогу. Кожен на своєму місці. За кожним першокурсником сьогодні – успішний фахівець своєї справа у майбутньому!

За підсумками двох днів, спілкуючись з молоддю та батьками, спостерігаючи за роботою студентського активу факультетів, органів студентського самоврядування, в черговий раз побачив як молоді не вистачає офлайн-спілкування та зустрічей. Радію, що на сьогодні є можливість таких офлайнових подій.

Молодь – це майбутнє! А успішна та щаслива молодь – це процвітаюча і освічена Україна! З початком навчання у Житомирській політехніці, наші студенти- першокурсники!

Ректор університету Віктор ЄВДОКИМОВ

Більше фото за посиланням 🙂

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */