Зустріч ректора Житомирської політехніки зі студентським ректоратом

Shares

14 вересня 2022 року відбулась зустріч ректора Житомирської політехніки Віктора Євдокимова, проректорів університету з представниками студентського ректорату. Студентський ректор Анастасія Нетребицька, студентський проректор Світлана Новицька, студентські декани Вікторія Медведєва, Альберт Бошян, Ярина Герус, Артем Коломієць та Козаченко Наталія, заступники студентських деканів.

У позитивній атмосфері учасники зустрічі поспілкувалися про новий навчальний рік, окреслили очікування та занепокоєння, вибудували основні напрями роботи та комунікацій. Говорили про війну в Україні,  роль кожного у Перемозі, волонтерство, спорт, культуру, стипендіальне забезпечення, академічну доброчесність, нові проекти і задуми та, звичайно, про навчання.

Адміністрація університету та студенти домовилися, що такі зустрічі будуть щомісячними. Впевнені, що в умовах сьогодення тісна взаємодія між адміністрацією університету та студентським ректоратом є вкрай необхідною. В черговий раз Віктор Євдокимов наголосив на підтримці студентських ініціатив та побажав молоді успіхів у реалізації запланованого!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */