Проект SUUUpoRT: доступ до навчальних матеріалів та відео-курсів

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» тривалий час співпрацює з Технічним університетом «Гірнича Академія» м. Фрайберг (Німеччина).

У 2022-2023 н.р. закордонний навчальний заклад виступив з ініціативою підтримки партнерських ЗВО України в рамках проекту «SUUUpoRT – Структурна підтримка українських університетів у забезпеченні і відновленні навчання у вищій освіті в сфері ресурсів і технологій» (Structural Support to Ukrainian Universities in Maintaining and Rebuilding Higher Education Teaching in the Field of Resources and Technology).

Даним проектом для здобувачів освіти, а також викладачів українських ЗВО, передбачено можливість отримання доступу до навчальних матеріалів та відео-курсів за широким колом спеціальностей: «Бізнес та адміністрування», «Комп’ютерні науки», «Робототехніка», «Екологія та охорона довкілля», «Гірництво», «Інженерна механіка» тощо.

Реєстрація та доступ до всіх навчальних матеріалів є безкоштовними.

Крім постійного розширення переліку пропонованих курсів, команда проекту працює над сертифікацією обраних курсів із тим, щоб студенти за результатами вивчення певних курсів могли отримувати залікові бали та відповідну кількість ECTS-кредитів, з можливістю зарахування результатів навчання у власному університеті.

Закликаємо студентів, аспірантів/докторантів та викладачів долучатися та скористатися можливістю отримання передових, новітніх знань!

Відділ міжнародних зв’язків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */