Посвята в ліцеїсти Житомирської політехніки

Shares

Науковий ліцей Державного університету «Житомирська політехніка» – заклад освіти для учнів 10-11 класів, відкрився у минулому році, але вже здобув популярність. У 2022 році 120 учнів склали вступні іспити та вступили до Наукового ліцею. В цілому контингент ліцею складає 239 учнів. Напередодні Дня працівників освіти, 30 вересня 2022 року, у житті Наукового ліцею відбулась знакова подія – посвята у ліцеїсти!

На урочистостях із промовою виступили проректор з науково-педагогічної роботи та молодіжної політики Державного університету “Житомирська політехніка” Олена Денисюк та директор Наукового ліцею – Наталія Венцель. Кожна група представила “візитівку”, тому усі мали змогу більше дізнатися один про одного.

Після завершення виступів груп, почався найочікуваніший момент – складання Присяги ліцеїста. На чолі зі своїми лідерами, учні 10х груп склали Присягу та стали повноправними ліцеїстами Наукового ліцею Державного університету “Житомирська політехніка”. До того ж вони мали змогу познайомитись із заступником голови Ради ліцеїстів – Євгенієм Шараном.

Посвята завершилась гімном України та піснею “Ой у лузі червона калина”, які виконували всі присутні! Вітаємо!

Більше фото з посвяти за посиланням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */