Оголошується відеоконкурс читців до Дня Захисників і Захисниць України «Поетично-патріотичний марафон»

Shares

«Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі» (Ліна Костенко)

Сьогодні Україна після 31 років незалежності змушена відстоювати свою державність, свій суверенітет. Наші доблесні воїни ЗСУ, ТРО стали на захист нашої держави. Героями стають наші близькі і просто знайомі, класиками стають наші сучасники. Дивовижно, як рядки українських письменників зараз набувають особливого, пророчого значення. Згадайте хоча б відео зі звільненого ЗСУ міста та рядки Шевченка на білборді… Війна дала поштовх до розвитку і сучасної поезії, яку пишуть і читають наші воїни в окопах.

Факультет педагогічних технологій та освіти впродовж життя запрошує Вас взяти участь у відеоконкурсі читців до Дня Захисників та Захисниць України, де звучатиме класична і сучасна поезія.

У Вас є чудова нагода представити заклад освіти, в якому Ви навчаєтеся, чи організацію, в якій Ви працюєте. Надсилайте свої відео, де Ви читаєте класичну чи сучасну поезію, на вайбер, телеграм оргкомітету, візьміть участь в конкурсі та отримайте подарунок на урочистостях для переможців, які відбудуться 13 жовтня 2022 року о 15:00 у Житомирській політехніці.

Для реєстрації у конкурсі переходьте за посиланням.

Чекаємо Ваші відео за номерами:
+380969825069 Ірина Олегівна
+380686213510 Світлана Борисівна
+380954452697 Анастасія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */