Житомирська політехніка традиційно приєдналась до Всесвітнього дня прибирання “World Cleanup Day”

Shares

Протягом вересня 2022 року Україна разом зі 191 країною світу реалізує ініціативу –  Всесвітній день прибирання “World Cleanup Day”. Першочергове завдання, що ставилося організаторами перед учасниками днів прибирань у 2022 році – дотримання безпеки.

Локації для прибирань не розголошувались організаторами з міркувань безпеки та попередньо були погоджені з ДСНС України,  а учасники мали ознайомитися з інструктажем з протимінної безпеки “Основи мінно-вибухової справи. Безпека цивільних громадян”.

Студенти та викладачі всіх факультетів Житомирської політехніки традиційно об’єдналися для участі у “World Cleanup Day”, метою якого є формування культури чистоти, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля та відповідального споживання серед молоді і студентства.

Учасники напередодні обрали зручний формат участі саме для них. Так, студенти та викладачі Житомирської політехніки долучилися до цифрового прибирання, прибирання безпечних територій, прибирання біля водойм, прибирання територій університету. Дякуємо всім учасникам за небайдужість та свідому життєву позицію!

За інформацією організаторів, станом на 12 годину 17 вересня 2022 понад 26 000 учасників, прибрали 1200 локацій, та зібрали 192 000 кг сміття частину відправили на переробку. Але прибирання ще тривають, також частина активностей та їх реєстрація буде проходити до 25 вересня включно, тож деталі та підсумки Всесвітнього дня прибирання 2022 в Україні організатори підбиватимуть 1 жовтня 2022 року.

Реєструйте свої результати участі у Всесвітньому дні прибирання за посиланням до 25 вересня 2022 року включно https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18 

#ЦеЖ_Політехніка  #worldcleanupday  #letsdoitukraine

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */