Підготовчі курси Житомирської політехніки навчають на 200 балів!

Shares

«Я вдячний викладачам за проведений час на курсах Житомирської Політехніки! Вони здійснюють хорошу та ґрунтовну підготовку до ЗНО, ще й іноді навіть з гумором! Був радий там бути! Рекомендую усім, хто хоче краще знати потрібний на тестуванні предметний матеріал з української мови, математики, історії, англійської та географії, для подальшого вступу до ЗВО 🙂», – саме так відгукується про підготовчі курси Житомирської політехніки Максим Куліш, який отримав омріяні 200 балів! Максим – один із найкращих слухачів підготовчих курсів, завжди допитливий, розсудливий, активний та веселий.

Пишаємося, що переважна більшість слухачів підготовчих курсів до вступу в ЗВО щороку показують високі результати. Успіхи наших слухачів свідчать про якісний рівень підготовки, що можливий завдяки нашим викладачам. Викладачі підготовчих курсів мають багаторічний досвід викладання, достеменно володіють практикою поглибленого вивчення предмету, мають міжнародне стажування та низку відзнак. Значний практичний досвід роботи сприяє використанню індивідуального підходу у навчанні, що уможливлює досконале оволодіння слухачами необхідним теоретичним матеріалом та набуття практичних умінь і навичок.

Щиро вітаємо Максима з гідним результатом та бажаємо подальших успіхів,  а також запрошуємо учнів випускних класів на підготовчі курси.

Детальна інформація: https://training-zno.ztu.edu.ua/

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */