Реєструйся на “СпільноФорум” волонтерів та волонтерок Житомирщини

Shares

З метою об’єднання зусиль молодих людей Житомирщини для подальшої співпраці та реалізації волонтерських ініціатив і проєктів, Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА спільно з ГО “Інститут Креативних Інновацій” за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) 30-31 серпня 2022 року в рамках проєкту «Розвиток та підтримка молоді Житомирщини тут і зараз в умовах воєнного стану» проводитиметься захід «СпільноФорум», що відбуватиметься в інтерактивній формі, а саме: учасники та учасниці зможуть самостійно обрати, до яких воркшопів долучитися.

Основні теми форуму:

    • виклики та перспективи волонтерства в Україні;
    • як організовувати та координувати роботу волонтерів та волонтерок;
    • де та як шукати ресурси;
    • як будувати ефективні комунікації для успішного втілення волонтерських ініціатив;
    • як волонтерити щоб не вигоріти, або що робити з вигоранням;
    • яка роль молодих людей у волонтерському русі.

Запрошуємо до участі у заході активну, зацікавлену молодь, волонтерів та волонтерок віком від 14 до 35 років, для участі у заході, потрібно заповнити анкету за посиланням до 23:59 25 серпня 2022 року.

Наголошуємо, що відшкодування витрат на проїзд (за наявності оригіналів проїзних документів), проживання та харчування учасників здійснюються за рахунок організаторів заходу.

Контактна особа
Вікторія ТИМЧЕНКО – головний спеціаліст відділу молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА,
тел. 0973819181,
електронна адреса: youth@kreativ.im

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */