Стань ментором UPSHIFT – глобальної інноваційної програми ЮНІСЕФ

Shares

11.06.2022 між Житомирською обласною державною адміністрацією та Дитячим Фондом ООН ЮНІСЕФ підписано меморандум про співпрацю. В Житомирській області впродовж 9 місяців 2022-2023 років буде впроваджуватись програма UPSHIFT.

UPSHIFT – це глобальна інноваційна програма ЮНІСЕФ, що реалізується у понад 40 країнах по всьому світу. Вона дає можливість підліткам, молоді пропонувати, втілювати власні ідеї для вирішення актуальних проблем і надає інструменти та ресурси, щоб задовольняти потреби на рівні своїх школи, громади, міста тощо. Програма побудована на основі підходу Human Centered Design (дизайн, орієнтований на людину) і поєднує тренінги із соціальних інновацій, наставництва та фінансової підтримки молодіжних ініціатив.

З метою реалізації інноваційної програми для молоді в Житомирській області розпочато реалізацію проекту та відкрито набір менторів для роботи з молоддю в режимі офлайн.

Задача менторів програми UPSHIFT – допомагати молоді знаходити власні інноваційні рішення до існуючих проблем, але не вирішувати ці проблеми замість молодіжних команд. Для того, щоб краще зрозуміти, як направляти команди у їхній роботі, відібрані кандидати пройдуть навчання за методологією UPSHIFT на основі підходу Human Centered Design, отримають навички менторства та фасилітації групової роботи з молоддю та зможуть увійти до списку менторів UPSHIFT. З цього списку будуть відбиратися ментори для роботи з молодіжними командами, виходячи з доступності менторів у певний період часу.

Які вимоги до майбутніх менторів UPSHIFT?

– проживання в Житомирській, Кіровоградській або Львівській областях
– готовність працювати з підлітками та молоддю 14-21 років на засадах партнерства
– вмотивованість та щирий інтерес
– готовність навчатись та розвиватись

Для участі потрібно лише заповнити форму для реєстрації.

Дедлайн реєстрації продовжено до 15 липня 2022 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */