Cisco Instructor Trainer Qualification у Житомирській політехніці

Shares

В умовах дистанційного онлайн-навчання важливим елементом освітнього процесу є використання можливостей сучасних онлайнових курсів, які пропонуються у межах різних освітніх програм провідними світовими ІТ-компаніями та освітніми ініціативами.

Однією, з таких освітніх програм, що успішно діє протягом більше ніж 20 років є програма корпоративної і соціальної відповідальності Cisco Networking Academy Program. Житомирська політехніка є її активним учасником через свою Академію Cisco, Центр підтримки академій Cisco та Центр підготовки інструкторів Cisco.

Завдяки цьому студенти різних спеціальностей (не лише з галузі ІТ) отримують доступ до професійних навчальних курсів з комп’ютерних мереж, операційних систем, програмування, кібербезпеки тощо. Опанування студентами вказаних курсів здійснюється під керівництвом провідних університетських викладачів-інструкторів.

Професійний розвиток інструктора академії Cisco безумовно передбачає не лише відслідковування та опанування нових технологій і підходів у наявних навчальних курсах. Важливим є також опанування й отримання акредитації з нових сучасних курсів. Викладачі-інструктори академії Cisco Житомирської політехніки використовують та викладають всі курси, які надає програма Cisco Networking Academy Program.

Важливим питанням діяльності програми є підготовка нових інструкторів. Для його вирішення серед кращих інструкторів обираються ті, хто вільно володіє матеріалом, пройшов професійну сертифікацію та на високому методичному рівні викладає відповідні курси. Ці інструктори проходять відповідне навчання, здають практичний та теоретичний іспити і, за умови успішної здачі, отримують статус тренера інструкторів Cisco.

Центру підготовки інструкторів Cisco Житомирської політехніки приємно повідомити, що у червні 2022 року наш колега Андрій Єфіменко успішно пройшов навчання, здав відповідні іспити та отримав акредитацію тренера інструкторів Cisco (Cisco ITQ, Instructor Trainer Qualification) з курсів CCENT, CCNA R&S, CCNA Security/Network Security.

Відповідно викладачі-інструктори 30 академій Cisco, що підпорядковуються Центру підтримки академій Cisco Житомирської політехніки (і решти українських академій) уже мають можливість долучитися до навчання на інструктора за такими курсами:

Найщиріші вітання з досягненням пану Андрію.

Центр підтримки академій та підготовки інструкторів Cisco Державного університету «Житомирська політехніка»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */