Привітання випускників із завершенням навчання 2022

Shares

Відео-подарунок для випускників Житомирської політехніки 2022!

“Випускники-бакалаври та магістри Житомирської політехніки!

На початку року, я як ректор університету та впевнений, що і увесь колектив Житомирської політехніки зовсім по іншому уявляли ваш Випуск 2022! Святково, урочисто, разом в стінах університету!

Події 24 лютого змінили світ, змінили нас. Україна та її народ стали об’єктом невиправданої військової агресії зі сторони росії. В наше життя увійшла війна.

З перших днів Житомирська політехніка, викладачі, співробітники, здобувачі освіти разом з усім українським народом стали на захист Батьківщини. Кожен став частиною єдиного механізму, який виборює незалежність та захищає суверенітет країни.

Головне завдання кожного – бути потрібним Україні на своєму місці, адже кожен крок, навіть маленький переростає у велику справу, що наближує нашу Перемогу. Пишаюся кожним з вас та вашим внеском у боротьбу з агресором.

Назавжди студентами Житомирської політехніки залишаться Степан Гетманенко, Максим Кукліновський та Володимир Кот. Наші Герої, студенти 4 курсу гірничо-екологічного факультету, які загинули, захищаючи кожного з нас. Слава Героям!

Випускники 2022 року, виклики, з якими ми зустрічаємося роблять нас всіх більш сильними та цілеспрямованими. Наші випускники, саме за вами майбутнє у розбудові та відновленні країни! Кожен з вас вже сьогодні є справжнім фахівцем! Всі спеціальності важливі та актуальні! Ви – частина успішної України!

Вірю в український народ та впевнений у Збройних силах України. Ми маємо крокувати вперед! Маємо робити це разом! Наші випускники, продовжуйте навчання в магістратурі, робіть старт у професійній кар’єрі, знаходьте себе у житті! Бажаю вам миру, успіхів та добра!

Вітаю Вас з днем випуску! Все буде Україна!”

З повагою, ректор Державного університету
“Житомирська політехніка”
Віктор ЄВДОКИМОВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */