Програма «Солідарність з Україною» у рамках урядової ініціативи NAWA в Житомирській політехніці

Shares

У червні 2022 р. було укладено черговий договір щодо спільного навчання на рівні бакалаврату за напрямом «Бухгалтерський облік і податки» між Гуманітарно-природничим університетом імені Яна Длугоша в Ченстохові (Польща) та Державним університетом «Житомирська політехніка» на період з 01.10 2022 р. по 31.07.2025 р.

У результаті відбору право на таке навчання отримали чотири студенти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» факультету бізнесу та сфери обслуговування, які протягом 3-х років будуть опановувати фах у двох університетах:

    • Вигівська Вероніка, група ОКМ-1
    • Вишневська Дарія, група ОКМ-1
    • Михайловський Іван, група ОКМ-1
    • Мухіна Уляна, група ОО-6

Наприкінці червня 2022 р. від наших польських партнерів надійшла пропозиція щодо участі дівчат, які готуються до навчання за програмою подвійного диплому і можуть виїхати до Польщі, в програмі «Солідарність з Україною» у рамках урядової ініціативи NAWA – Польського національного агентства з питань академічних обмінів. Серед університетів, які отримали фінансування, й наші партнери – Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza w Częstochowie.

Програма орієнтована на те, щоб дати можливість студентам пройти мовні та підготовчі курси безкоштовно в період з 1 липня до 30 вересня 2022  р. При цьому студенти забезпечуються гуртожитком, отримують щомісячну стипендію в розмірі 1500 злотих, вивчають мову та знайомляться з особливостями навчання, працевлаштування та побуту у Польщі.

Чекаємо новин та нових вражень від Вероніки, Дарії та Уляни!

P.S. З питань навчання студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування»  за програмою подвійного диплому (3 роки) або стажування (92 дні) в Гуманітарно-природничому університеті імені Яна Длугоша в Ченстохові (Польща) звертайтесь до координатора програми, проф. Ірини Жиглей,
тел. +38 (067) 594-78-17.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */